Miriam en Anita
receptionistes

Een van ons is de eerste persoon die u in onze praktijk tegenkomt. Wij heten u dan ook van harte welkom.  We zien u graag komen en willen u ook graag telefonisch te woord staan. Tot snel dus.

Amanda

Amanda

medisch pedicure

Ik ben Medisch Pedicure en sinds februari 2019 werk ik 3 dagen in de week in de praktijk met veel plezier. Maandag, woensdag en donderdag ben ik aanwezig. In 2016 heb ik het diploma Medisch Pedicure Sport behaald.

Leonora

Leonora

pedicure DV RV

Sinds september 2006 werk ik op vrijdag in de praktijk.
Wat ik fijn en leuk bij Tineke vind, is dat ik collega’s heb die me scherp houden en de mogelijkheid om me te ontwikkelen door middel van trainingen en de nieuwste technieken. En als onze cliënten de salon tevreden verlaten, ben ik het ook!

 

Hillary

pedicure

U heeft mij al regelmatig in de praktijk gezien en nu ben ik weer tijdelijk terug. Ik moet nog een klein onderdeel ( het ondernemerschap) examen doen en dan ben ik Medisch pedicure. De risicovoet en alle technieken kan ik wel doen daar ben ik al voor geslaagd. Tot eind juni 2019 ben ik in ieder geval op de vrijdag aanwezig en soms op de donderdag.

Lisanne

pedicure

Vanaf juni 2019 werkt Lisanne bij ons twee dagen in de week op dinsdag en woensdag. Ze start in september met haar diploma Medisch Pedicure opleiding.