Miriam en Anita
receptionistes

Een van ons is de eerste persoon die u in onze praktijk tegenkomt. Wij heten u dan ook van harte welkom.  We zien u graag komen en willen u ook graag telefonisch te woord staan. Tot snel dus.

Amanda

Amanda

medisch pedicure

Ik ben Medisch Pedicure en vanaf september 2019 werk ik 2 dagen in de week in de praktijk met veel plezier. Maandag en woensdag ben ik aanwezig. In 2016 heb ik het diploma Medisch Pedicure Sport behaald.

Leonora

Leonora

pedicure DV RV

Sinds september 2006 werk ik op vrijdag in de praktijk.
Wat ik fijn en leuk bij Tineke vind, is dat ik collega’s heb die me scherp houden en de mogelijkheid om me te ontwikkelen door middel van trainingen en de nieuwste technieken. En als onze cliënten de salon tevreden verlaten, ben ik het ook!

 

Hillary

pedicure

U heeft mij al regelmatig in de praktijk gezien en nu 2019 ga ik voor Tineke naar cliënten toe die te ziek zijn om naar de praktijk te komen. Ik moet nog een klein onderdeel ( het ondernemerschap) examen doen en dan ben ik Medisch pedicure. De risicovoet en alle technieken kan ik wel doen daar ben ik al voor geslaagd.

Lisanne

pedicure

Vanaf juni 2019 werk ik bij Voetverzorging Tineke de Beer twee dagen in de week op dinsdag en donderdag. Ik start in september met de Medisch Pedicure opleiding. In maart hoop ik die afgerond te hebben. Ik vind het fijn om in de praktijk te mogen werken en zie u graag in de behandelstoel.