Voetverzorging Tineke de Beer is een praktijk waar meerdere voetverzorgers/pedicures werkzaam zijn. Onze medewerkers zijn gediplomeerd, pedicure + of medisch pedicure en opgeleid voor behandeling van voeten van cliënten met diabetes en reumatische aandoeningen.

De medisch pedicures kunnen bovendien ook mensen met andere medische problemen behandelen. Ook beheersen zij technieken als nagelbeugeltechnieken, orthesetechnieken en zij kunnen nagels repareren.

We hebben sinds 2016 ook 2 medisch pedicures sport in de praktijk.

sbb-beeldmerk[1]

 

De praktijk is ook erkend leerbedrijf en heeft daarom regelmatig stagiaires. De erkenning wordt verleend door het SBB, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven . De stagiaires kijken in het begin alleen naar de behandelingen. Als ze verder gevorderd zijn in de opleiding mogen ze, onder begeleiding en uitsluitend met de toestemming van u, delen van een behandeling uitvoeren.

In april 2006 werd bekend dat Voetverzorging Tineke de Beer de titel: “Leerbedrijf van het jaar 2006 in de Uiterlijke Verzorging” heeft gewonnen. We zijn daar uiteraard zeer trots op.

Sinds 1 januari 2009 zijn we opgenomen in het Kwaliteitsregister Pedicure (KRP).

Voetverzorging Tineke de Beer is aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. Provoet is een grote organisatie waarbij ca. 14.000 voetverzorgers/pedicures zijn aangesloten. De brancheorganisatie organiseert vele activiteiten en scholingen voor haar leden. Onze medewerkers bezoeken ook regelmatig deze bijeenkomsten.