Antidrukmiddelen, ortheses en zolen

Wij verkopen diverse confectie antidrukmiddelen. Informatie en advies hierover kan de pedicure aan u geven. In de receptie hangen alle antidrukmiddelen voor de verkoop.

thumb_Antidrukmiddelen-2thumb_Antidrukmiddelen-1thumb_Antidrukmiddelen-hallux-valgus-knokberschermer

Ortheses

Het is ook mogelijk om op maat antidruk stukjes te laten maken. Een orthese wordt dat genoemd. Het voordeel daarvan is dat deze stukjes ‘s morgens tussen de tenen worden aangebracht en ’s avonds weer weggehaald kunnen worden. De stukjes worden op maat aan uw voet gemaakt en zijn dus uniek voor u. Deze siliconestukjes kunnen lang meegaan, terwijl de confectie antidruk middelen vaak binnen een paar weken weggegooid moeten worden.

77-8

Medical taping

Medical tape is een techniek die oorspronkelijk uit Japan afkomstig is. De techniek wordt veel toegepast bij blessures bij sporters. Vaak ziet u bij topsporters gekleurde tape op armen benen of zelfs in de nek. De kleuren kunnen blauw, roze, oranje en zelfs zwart zijn. Het principe bij deze vorm van tapen is vooral dat er beweging mogelijk blijft. Daarom rekt deze tape ook. Ook in de voetverzorging kan deze tape een pijnlijke plek ontlasten. Heeft u bijvoorbeeld klachten aan de hiel door hielspoor, dan kunnen wij de pijn wellicht verlichten met behulp van medical tape. Ook kunnen we met deze tape klachten door standsverandering verlichten, bijvoorbeeld bij hamertenen of een hallux valgus.

Insole Plus Basic

We voor u op maat gemaakte steunzolen laten maken. Deze zolen kunnen de oplossing bieden bij veel voorkomende voetklachten. We kunnen dan denken aan bijvoorbeeld: overmatige eeltvorming, likdoorns en wratten onder de voet, hamertenen, hallux valgus, hielspoor en natuurlijk vermoeide en branderige voorvoeten. Deze zolen corrigeren niet, maar ondersteunen de voet. Wij maken van uw voeten een scan en vullen een anamnese formulier in. Dit sturen we naar het bedrijf dat de zolen met behulp van een digitaal programma voor u op maat maakt. Binnen een week worden de zolen weer bij ons afgeleverd. Dit bedrijf kan ook teenslippers en gewone slippers voor u maken met een voetbed op maat zoals steunzolen. De aflevering van deze slippers duurt uiteraard iets langer dan bij de inlegzolen.

Meer informatie kunt u vinden op de site www.insoleplus.nl.

steunzolen

slippers zwart wit

Hallux inlegzolen.

We verkopen confectie inlegzolen  voor lichte voetproblemen, gemaakt door podotherapeuten. We hebben ze zowel voor sport als voor dagelijks gebruik. Vraag uw pedicure om advies!